Kutak za roditelje

Info Roditelji Pedagoska 2022 2023

Informacije za roditelje na početku pedagoške godine 2022/2023

Vjerujem da će naša suradnja biti produktivna i pozitivna u korist naše djece i njihovog što ugodnijeg boravka u dječjem vrtiću.
Zbog bolje suradnje i ostvarenje planiranih programa rada i aktivnosti s djecom utvrđena su pravila na nivou ustanove. Nadam se da će te se složiti da pridržavanjem utvrđenih pravila doprinosimo boljoj organizaciji i kvalitetnijem radu u dječjem vrtiću.

PRAVILA

- Radno vrijeme vrtića je od 7 do 15 sati.
- Roditelji su dužni dovoditi djecu u vrtić ujutro najdalje do 8:30 sati. U iznimnim prilikama dijete, ponekad, može doći i kasnije, ali jedino ako je roditelj dogovorio s odgojiteljicom dan prije i bitno je naglasiti da li će dijete doručkovati ili ne.
- Odlazak djece iz vrtića ovisi o potrebama roditelja. Zbog organizacije posla i potrebe djece molimo roditelje da dolaze po djecu u dogovorenom vremenskom okviru što znači; ako dijete ostaje na cjelodnevnom boravku po dijete treba doći do15 sati, ako dijete ostaje u poludnevnom boravku onda vas molim da dođete najkasnije do 13:00 sati.

Zna se dogoditi da dijete koje ne ostaje na cjelodnevnom boravku zbog iznimnih potreba roditelja mora ostati duže, u tom slučaju molimo roditelje da ujutro kad dijete dovedu u vrtić to naglase odgojiteljicama.

- Posebno naglašavamo BOLESNU DJECU SE NE SMIJE DOVODITI U VRTIĆ i to:

  • Djeca koja imaju temperaturu,
  • Djeca koja su na bilo kojoj vrsti antibiotika,
  • Djeca koja jako kašlju (gušenje, opstrukcije…) i curi im nos,
  • Djeca koja boluju od zaraznih bolesti.

U slučaju da dijete boluje od neke zarazne bolesti roditelj je dužan obavijestiti odgojiteljicu u vrtiću i zadržati dijete kod kuće u svrhu zaustavljanja širenja bolesti. U slučaju da roditelj namjerno zanemari ovo pravilo snosit će odgovornost za nastalu situaciju.

- Roditelji su za djecu dužni u vrtić donijeti

  • Papučice
  • Rezervnu odjeću
  • svaki mjesec dvije role papirnatog ručnika, jednokratne čaše, vlažne maramice po potrebi
  • Za djecu koja se nisu odviknula od pelena ovavezno treba donijeti i pelene

ZA SVE OSTALO ĆE TE BITI OBAVJEŠTENI NAKNADNO I NA VRIJEME.
Br.tel. Dječjeg vrtića su 020/ 851-991(matični) i 020/486-054 (područni), na koji se možete obratiti ako nešto zatrebate i odgojiteljice su uvijek na raspolaganju.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

Oglasna tabla

dvrtic

Predškolska ustanova „Dječji vrtić Blato“ kao samostalna ustanova započela je s radom 1. siječnja 1998. godine.

Općina Blato

Zatvori