Dječji vrtić Blato

Predstavljanje Programa Unije 10 2022

Sudjelovanje u edukaciji Predstavljanje programa Unije - CERV & KREATIVNA EUROPA

Dječji vrtić Blato sudjelovao je na dvodnevnom događanju predstavljanja programa Unije u Korčuli 18. i 19. listopada 2022. godine u Centru za kulturu Korčula.

18.10.2022. – održano je predstavljanje programa Unije CERV i Kreativna Europa - Kultura.
Programe su predstavile Anera Stopfer (Desk Kreativne Europe – Kultura pri Ministarstvu kulture i medija) i Željka Markulin (Nacionalna kontakt točka programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti pri Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske).

Predstavljanje je obuhvatilo upoznavanje s mogućnostima koje programi nude kao i aktualne informacije o trenutno otvorenim i nadolazećim pozivima i inicijativama u okviru samih programa.

Dobrodošlicu svima u ime Grada Korčule i razvojne agencije KORA zaželio je direktor KORE Ivica Martinović. Voditeljica LAG-a 5, Katarina Slejko predstavila je novi projekt EUROPE DIRECT KORČULA i upoznala sudionike s mogućnostima i prednostima ovog projekta za Grad i otok Korčulu.

19.10.2022. - pedagoginja Aleksandra Grego se upoznala s projektnim ciklusom, projektnom dokumentacijom, Funding and tender opportunities portalom - FTOP (centralnim portalom Unije za prijavu projekata na programe Unije), iz prve ruke je poslušala primjere dobre prakse Kulturnog centra Klanjec i udruge MI iz Splita koji su podijelili svoja iskustva na provedbi projekata podržanih kroz ove programe te je putem radionice imala priliku razrađivati i prezentirati projektne ideje.

Oglasna tabla

dvrtic

Predškolska ustanova „Dječji vrtić Blato“ kao samostalna ustanova započela je s radom 1. siječnja 1998. godine.

Općina Blato

Zatvori